Dotaz

Restaurace - tradiční česká kuchyně - speciality

Základem každého dobrého hostince je výborná kuchyně

V našem hostinci vaříme především tradiční českou kuchyni. Našimi zákazníky jsou ve velké míře pracovníci firem sídlící v Černá za Bory a v blízkém okolí. Denní menu je pestré a i při denním stravování nezevšední.

Speciality a minutková jídla

Pro miluvníky minutkových jídel, různých specialit jsou připraveny obvyklá minutková jídla ale i možnost přát si různé speciality. Co třeba:

  • pečené sele

Dostatek míst pro všechny návštěvníky

Mimo pohostinství a jemu přiléhající prostrory, kde jsou podávaná jídla z denního menu i minutky, je v sále, přiléhajícící k restauraci, dostatek místa pro velký počet návštěvníků a strávníků.

Kapacita Hostince u Kosteleckých umožňuje stravování pracovníků firem nejen z Černé za Bory

 

 

Posezení u piva

Točíme tato piva:

  • Perštejn 12O
  • Kozel 11O
  • Kozel tmavý 10°
  • Gambrinus 10°

Milovníci posezení u dobrého piva, posezení s přáteli jsou vítání.

Zadejte email k odběru denního menu: